Шлемови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Ferrino Triolet 28+3 Lady
7,200ден. 5,760ден.
Trimm Balance
4,300ден. 3,440ден.

Шлемови

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
"Full-Face" модел за спуст (downhill) и BMX. Во овој модел - уште само ХЛ големина (60-62цм) Мод..
7,900ден. 6,320ден.
"Full-Face" модел за спуст (downhill) и BMX. Модел кој претставува одлична комбинација на атракти..
7,900ден. 6,320ден.
Технологија: ABS Hardshell 12 воздушни канали за вентилација Систем за затегнување: „натпреварув..
3,300ден. 1,650ден.
Само еден е Кралот на хрономатерот: Limar Air King! Модел за трките со времето: кога секоја секун..
19,800ден.
Аир Мастер моделот на Лимар е создаден за професионалците - со нивна поддршка и тестови. Целта е да ..
9,800ден.
Шлем за друмски велосипедизам од италијанската компанија  - Лимар! Модел од „аеро“ семејството..
0ден.
Шлем за друмски велосипедизам од италијанската компанија  - Лимар! Модел од „аеро“ семејството..
7,400ден.
Најновиот модел од Air Revolution серијата на италијанската компанија ЛИМАР. AIR STRATOS е модел ..
0ден.
Најновиот модел од Air Revolution серијата на италијанската компанија ЛИМАР. AIR STRATOS е модел ..
7,400ден.
Најновиот модел од Air Revolution серијата на италијанската компанија ЛИМАР. AIR STRATOS е модел ..
0ден.
Ова е најновиот модел од италијанската компанија Лимар, посветен на уживателите во планинскиот велос..
3,700ден.
Ова е најновиот модел од италијанската компанија Лимар, посветен на уживателите во планинскиот велос..
3,700ден.
Ова е најновиот модел од италијанската компанија Лимар, посветен на уживателите во планинскиот велос..
3,700ден.
БергЕм е модел на кацига за велосипедизам, која го следи првиот стандард за безбедност конкретно пос..
4,900ден. 3,430ден.
БергЕм е модел на кацига за велосипедизам, која го следи првиот стандард за безбедност конкретно пос..
4,900ден. 3,430ден.
Технологија: Monoshell in-mould 10 воздушни канали за вентилација Систем за затегнување: „натпре..
0ден.
Есприт е нов модел од Лимар - со спортски лик и неверојатна цена! Овој модел оддава чувство на за..
3,900ден.
Есприт е нов модел од Лимар - со спортски лик и неверојатна цена! Овој модел оддава чувство на за..
3,900ден.
Есприт е нов модел од Лимар - со спортски лик и неверојатна цена! Овој модел оддава чувство на за..
3,900ден.
Исео е нов модел од Лимар - со спортски лик и неверојатна цена! Овој модел оддава чувство на зашт..
3,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
2,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
0ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
2,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
0ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
2,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
2,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
2,900ден.
Кид Про - за најмладите, со истите технички спецификации и со следење на најстрогите меѓународни ста..
0ден.
Малоја е нов модел од Лимар - со стилски дизајн и неверојатна цена! Компактност, ергономија и ком..
4,900ден.
Пора е совршен модел за сите вљубеници во „All Mountain“ возењето. Одличен производ, со одлична цена..
5,800ден.
Пора МИПС е совршен модел за сите вљубеници во „All Mountain“ возењето - кои бараат спецификација со..
8,300ден.
Пора МИПС е совршен модел за сите вљубеници во „All Mountain“ возењето - кои бараат спецификација со..
8,300ден.
Лимер Скремблер е идеален избор за авантури во природата, како и за возења со Вашето семејство и при..
3,400ден.
Лимер Скремблер е идеален избор за авантури во природата, како и за возења со Вашето семејство и при..
3,400ден.
Торино е новиот „урбан“ модел од Лимар - независно дали возите велосипед или скутер, ова е вистински..
5,500ден.
Ultralight+ моделот на италијанската компанија Лимар, беше еден од најомилените модели на кациги за ..
8,600ден. 5,590ден.