Осветлување
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Осветлување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
..
850ден. 490ден.
Овој модел ќе биде достапен од средината на октомври. Предно светло за велосипед - на полнење, со..
890ден.
Основни инфо: Осветлување до 30 метри Индикатор за батерија - светнува црвено кога батеријата е по..
950ден.
Моќни 80 лукса за одговор на екстремно високи стандарди! Со осветлување до 90 метри и 80 лукса - ..
3,600ден.
Бустер серијата - во основната форма. Но - и таа моќна! Лумени: 120 Тежина: 62 грама Осветлува ..
1,550ден.
Ново, посилно компактно решени за осветлување! 300 лумени со максимално осветлување до 70 метри. ..
2,500ден.
Основни инфо: Видливост од 400 метри Индикатор за батерија - светнува црвено кога батеријата е под..
600ден.
Задно светло со вградена батерија на полнење - силни перформанси во ултра компактно куќиште! Задн..
1,250ден.