Облека
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Облека

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Поткапа со совршена дебелина за под кацига - за алпинизам, скијање или велосипедизам. Материјал: 10..
0ден.
Резервна гума за делот под петата на ѓонот - за Герне патики. ..
570ден.
Патики за друмски велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За компанијата: „Кој..
19,000ден.
Патики за друмски велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За компанијата: „Кој..
19,000ден.
Еден од најновите модели на патики за велосипедизам од Герне. Патики за друмски велосипедизам Пр..
13,500ден.
Патики за планински велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За моделот: Идеале..
9,500ден.
Патики за планински велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За моделот: Ова е ..
6,500ден.
Патики за друмски велосипедизам Произвeдени во Италија - од Герне (Gaerne) За моделот: Ова е ..
6,500ден.
Патики за друмски велосипедизам - овој модел е со женски фит! Произвeдени во Италија - од Герне (Ga..
5,900ден.
Еден од најновите модели на патики за велосипедизам на Герне. Патики за друмски велосипедизам Пр..
8,700ден.
Еден од најновите модели на патики за велосипедизам на Герне. Патики за друмски велосипедизам - м..
8,700ден.
Патики за друмски велосипедизам - модел со женски фит! Произвeдени во Италија - од Герне (Gaerne) ..
8,700ден.
Патики за друмски велосипедизам Произвeдени во Италија - од Герне (Gaerne) За моделот: Ова е вo..
8,700ден.
Највисоката класа: ГЕРНЕ Г. СТЛ! Репер за иновација, врвни перформанси и комфор! Произведени во ..
23,300ден.
Патики за друмски велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За компанијата: „Кој..
11,500ден.
Патики за друмски велосипедизам - модел со женски фит! Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) ..
11,500ден.
Патики за друмски велосипедизам Произведени во Италија - од Герне (Gaerne) За моделот: Ова е ве..
9,500ден.
Патики за друмски велосипедизам - со широк калап, за пошироки стопала! Произведени во Италија - од ..
11,500ден.
Модел со индекс на крутост 12! Одлична цена со 30% ПОПУСТ! Патики за друмски велосипедизам Прои..
15,900ден.
Модел со индекс на крутост 12! ​Одлична цена со 30% ПОПУСТ! Патики за друмски велосипедизам Про..
15,900ден.
Одлична цена со 50% ПОПУСТ! Ѓон од најлон со карбонски влакна: специјално направен за планински в..
9,500ден. 4,750ден.
Резервна гума за делот под петата на ѓонот - за Герне патики. ..
570ден.
..
250ден.
Уште само големина 41 на залиха. Одлична цена со 50% ПОПУСТ! Патики за планински велосипедизам -..
9,800ден. 4,900ден.
Резервна гума за делот под петата на ѓонот - за Герне патики. ..
490ден.
Јакна за заштита од ветер - со лесна водоотпорна заштита! Одлична цена со 30% ПОПУСТ Основни тех..
6,200ден. 4,340ден.
Долен дел за велосипедизам oд италијанската компанија Налини. Модел кој има одлична дишливос..
6,200ден.
Основен слој со кратки ракави, произведен од ултра лесна полипропиленска мрежа. Основни карактери..
2,500ден.
Основен слој со кратки ракави, произведен од ултра лесна полипропиленска мрежа кој може да го носите..
2,200ден.
Елек со одлични терморегулациони карактеристики, благодарение на врвниот - Прималофт материјал...
7,900ден. 5,500ден.
Елек за велосипедизам од италијанската компанија Налини. Одлична цена со 30% ПОПУСТ Лесен елек, ..
2,800ден. 1,960ден.
Балаклава - за сериозно студено време, за термоизолација во делот на лицето и главата. Конструкци..
1,850ден.
Одлична заштита од продор на студен воздух низ термо дерсот. Тенка и многу мал волумен кога спакуван..
4,700ден. 3,290ден.
Одлична цена со 50% ПОПУСТ Горен дел од дрес за велосипедизам од италијанската компанија Нал..
4,900ден. 2,450ден.
На залиха уште само М големина. Одлична цена со 50% ПОПУСТ Аеродинамичен дрес за велосипедизам, ..
7,400ден. 3,700ден.
Одлична цена со 50% ПОПУСТ Горен дел од дрес за велосипедизам од италијанската компанија Нал..
6,200ден. 3,100ден.
Уште само големина Л и ХЛ на залиха. Одлична цена со 20% ПОПУСТ Овој долен дрес за велосипедизам..
8,000ден. 6,400ден.
Горен дел од дрес за велосипедизам од колекцијата Пролет-Лето 2021, на италијанската компанија Налин..
7,400ден. 3,700ден.
Комфорен долен дел од дрес за велосипедизам, направен од Ликра како главен материјал и прерамки од м..
5,800ден.
Одлична цена со 50% ПОПУСТ Овој дрес е направен од полиамид и еластан и има посебно чувство на ме..
6,700ден. 3,350ден.
Одлична цена со 50% ПОПУСТ! Дрес за велосипедизам, кој во центрaлниот панел од својата конструкци..
7,700ден. 3,850ден.
Чорапи за велосипедизам Материјал: мерино Висина: 19цм ..
700ден.
Чорапи за велосипедизам Материјал: мерино Висина: 19цм ..
700ден.
Топли камашни со 3-слоен материјал од страните и водоодбивен третман. Во предниот дел, поставен е..
3,700ден.
Чорапи со висок процент на волна - топли и меки на допир, со додаден соодветен однос на полиамид, за..
950ден.
Чорапи со висок процент на волна - топли и меки на допир, со додаден соодветен однос на полиамид, за..
950ден.
Ултралесни и дишливи чорапи за велосипедизам, кои во својот централен дел, имаат фино растеглив мате..
680ден.
Ултралесни и дишливи чорапи за велосипедизам, кои во својот централен дел, имаат фино растеглив мате..
680ден.
Ултралесни и дишливи чорапи за велосипедизам, кои во својот централен дел, имаат фино растеглив мате..
680ден.
Женски основен слој! Ултралесен основен слој без ракави, направен од полипропиленски влакна – без..
2,200ден.