Надворешни гуми
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Надворешни гуми

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Големина 700 x 23C/23-622, Тежина 225гр, Гума за високи перформанси - одличен грип за безбедна упр..
2,650ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,800ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
2,200ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
2,200ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,450ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,450ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност, м..
1,450ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека. Ро..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,450ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека. Ро..
1,450ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
0ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
0ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Grand Prix 5000 S Tubeless Ready Новата верзија на гумата за велосипедизам од највисоката класа н..
5,500ден.
Grand Prix 5000 S Tubeless Ready Новата верзија на гумата за велосипедизам од највисоката класа н..
5,500ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,750ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,750ден.
- 29“Х2.3 - Класа: Performance Благодарение на новата шара која овозможува и помал отпор пр..
1,350ден.
- 26“Х2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара кој..
0ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
0ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,350ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,450ден.
Гума за голема сигурност и безбедност во урбаниот сообраќај - соодветна и за е-велосипеди. Дименз..
1,700ден.
Гума за голема сигурност и безбедност во урбаниот сообраќај - соодветна и за е-велосипеди. Дименз..
1,700ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Од РУрално - до урБАНо: Моделот Континентал РУБАН! Големина: 27.5х2.3 Гума која е посветена за ..
1,600ден.
Од РУрално - до урБАНо: Моделот Континентал РУБАН! Гума која е посветена за двата света: за урба..
1,600ден.
Спортски тубулар! Издржлива конструкција, со заштита против дупнување (благодарение на „SafetySys..
5,200ден. 4,160ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 27мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.
Најновата верзија на воведното ниво на гума за друмски велосипедизам на Континентал – моделот Ултра ..
1,800ден.
Најновата верзија на воведното ниво на гума за друмски велосипедизам на Континентал – моделот Ултра ..
1,800ден.
Пар продолжетоци за вентил Должина: 40мм ..
950ден.
Сет од 2 вентили, стеги и капачиња од Континентал, како и одвртувач на делот од вентилот за полнење ..
1,400ден.
„Млеката“ на Континентал со години се замена за резервните гуми во возилата. Сега таа технологија е ..
850ден.
Вентили за тубелес подготовка. ДТ Свис За висина на обрач: 49-65мм Материјал: алуминиум Тежина..
900ден.
Вентили за тубелес подготовка. ДТ Свис За висина на обрач: 66-80мм Материјал: алуминиум Тежина..
900ден.
Забелешка: оваа трака не ја продаваме „надвор од продавница“. Само при монтирање во наш сервис. Т..
500ден.
Забелешка: оваа трака не ја продаваме „надвор од продавница“. Само при монтирање во наш сервис. Т..
500ден.
Забелешка: оваа трака не ја продаваме „надвор од продавница“. Само при монтирање во наш сервис. Т..
500ден.
Забелешка: оваа трака не ја продаваме „надвор од продавница“. Само при монтирање во наш сервис. Т..
500ден.
Спреј со кој инстантно се пополнува дупната внатрешна гума и се пумпа при тоа. Ова е брзо решавање ..
700ден.
Сет за поправка на дупната тубелес гума на планински велосипед. Долготрајно решение за пукнатини до..
500ден.