Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Педали

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пластични педали ​Универзален навој ..
300ден.
Педали за планински велосипедизам ..
2,700ден.
Педали за планински велосипедизам Атрактивно ценовно позиционирани со стабилна платформа и интегрир..
3,000ден.
Педали за друмски велосипедизам. ..
3,500ден.
Пластична платформа која овозможува покомфорно користење на СПД педали. ..
1,000ден.
Клитови за педали за друмски велосипедизам ..
1,400ден.
Клитови за МТБ педали ..
1,100ден.
Клитови за педали за планински велосипедизам. Со вклучени плочки. ..
1,100ден.
Клитови за педали за друмски велосипеди - за „стариот“ стандард на LOOK. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клитови за педали за друмски велосипеди. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клитови за педали за друмски велосипедизам. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клит за MTB. Компатибилни со сите стандардни патики за велосипедизам и Shimano SPD педали. ..
650ден.
Клитови за патики за друмски велосипедизам - LOOK стандард со 4.5 степени движење. Во основата, кон..
1,200ден.