Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Тркала

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Семејството на аеро тркала на Кампањоло, збогатено со уште еден член - модел со 45мм профил. Дизајн..
132,800ден.
24-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
10,500ден.
35-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
22,800ден.
За Кампањоло, семејството тркала со име Шамал, од секогаш претставувало еволуциски импулс преку сопс..
82,700ден.
Зонда е едно од најпродаваните тркала oд Кампањоло - компанија која нуди иновативни и високо-квалите..
31,600ден.
Најпродаваното тркало на Кампањоло, моделот Зонда - достапно во нашиот продажен центар и во диск вер..
38,500ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 27мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.