Траки и грипови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Траки и грипови

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Грипови за Кампањоло шифтери. Код на производ: EC-AT500B ..
0ден.
Гумен грип за друмски велосипедизам: Campagnolo Сет - лев и десен Произведено во Италија Компатиб..
2,000ден.
Грипови за планински велосипедизам: издржливи и комфорни! Дебелина: 32мм Ширина: 125мм ..
0ден.
Специјална едиција на трака за волан, која ја користат два професионални тимови: Groupama-FDJ и..
1,250ден.
Специјална едиција на трака за волан, која ја користат два професионални тимови: Groupama-FDJ и Team..
0ден.
Грип од италијанската компанија Сан Марко ..
1,150ден. 570ден.
Грип од италијанската компанија Сан Марко ..
1,150ден. 570ден.
„Корса“ - мазна, комфорна трака за волан, од италијанската компанија Селе Италиа. Боја: црна Дебел..
0ден.
„Гранфондо“ - комфорна трака од италијанската компанија Селе Италиа. Дебелина: 2.5мм Боја: црна ..
1,800ден.
Пар грипови, компатибилни со Шимано Ултегра (Р8000) и Шимано 105 (Р7000). ..
0ден.
Пар грипови за планински, фитнес/крос или градски велосипед. Материјал: Гума. ..
600ден.
Пар, силиконизирани грипови за одличен фат - со систем на затегнување. Намена: планински, фитнес/кр..
1,950ден.
Плутана, многу комфорна трака за волан за друмски велосипед. ..
1,200ден.
Плутана, многу комфорна трака за волан за друмски велосипед. ..
1,000ден.
Плутана, многу комфорна трака за волан за друмски велосипед. ..
1,000ден.
Плутана, многу комфорна трака за друмски велосипед. ..
0ден.
Плутана, многу комфорна трака за друмски велосипед. ..
1,000ден.
Трака за друмски велосипеди, а посебно погодна и за гравел и велокрос велосипеди, поради текстуриран..
0ден.
Трака за друмски велосипеди, со одличен грип и комфор! Во сетот доаѓаат две траки со должина 1.9м..
0ден.