Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Кочници

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пакни - 70мм ..
250ден.
Пакни - 70мм ..
250ден.
Пакни - 72мм ..
700ден.
Пакни за МТБ хидраулика ..
950ден.
Elixir Disc Brake Pads Metal Scintered Pad Steel Backing Plate ..
1,250ден.
Пакни за диск кочници Tektro IOX ..
590ден.
Група со хидраулични диск кочници од висока класа, треба секако да биде поддржана и со ротори од вис..
2,300ден.
Пакни за карбон обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактирајте не“ за избор ..
2,000ден.
Пакни за Campagnolo Shamal Mille обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактира..
1,950ден.
Сет од 4 пакни Класа: Campagnolo Super Record Произведено во Италија ..
1,200ден.
Сет од предна и задна кочница Campagnolo Centaur ..
3,600ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
51,000ден.
Сет од предна и задна кочница Класа: Campagnolo Chorus Тежина: 302гр. ..
7,500ден.
Најновиот сет на сајли и кошулици на Кампањоло! Компатибилен со 12-брзинските системи на Кампањол..
5,200ден.
Шифтери: Campagnolo Potenza 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
11,600ден.
Сет кочници Класа: Кампањоло Потенца Тежина: 319гр ..
3,900ден.
Direct Mount Предна кочница Произведено во Италија ..
11,100ден.
Direct Mount - seat stay mount Задна кочница Произведено во Италија   ..
11,100ден.
Кочници: Record-D Skeleton Произведено во Италија ..
17,000ден.
Шифтери: Campagnolo Veloce 10s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
8,000ден.
Пакни за кочници: Шимано A01S (resin) Компатибилни со: Shimano Deore XT / SLX / Alfine (Shimano..
800ден.
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-C501, BR-M575, BR-M525, BR-M495, BR-M486, BR-M485, B..
400ден.
Пакни за друмски кочници Компатибилни со: BR-7900, BR-7800, BR-7700, BR-6700, BR6600, BR-6500, B..
400ден.
V-Brake преден систем Класа: Аливио ..
960ден.
V-Brake заден систем Класа: Аливио ..
960ден.
За механички диск кочници. Класа: TourneyTX ..
1,080ден.
Пакни за кочници: Шимано Д02С (метал) Компатибилни со: Shimano BR-M820 / M810 / M640 ..
1,300ден.
Сет хидраулична кочница со вклучени пакни. ​Модел: МТ420 - задна кочница ..
6,200ден.
Сет хидраулична кочница со вклучени пакни. ​Модел: МТ420 - предна кочница ..
5,800ден.
..
4,600ден.
..
4,300ден.
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M8000, BR-M785..
1,280ден.
Пакни за МТБ хидраулика - со ладење! Компатибилно со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M..
1,600ден.
Пакни за друмска хидраулика Компатибилно со: BR-R9170, BR-R8070, BR-RS805, BR-RS505, BR-RS405, B..
450ден.
Пакни за кочници: Шимано K003S (resin) Компатибилни со: Shimano Dura-Ace, Ultegra, 105 (Shimano..
500ден.
Пакни за друмска хидраулика - со ладење! Компатибилно со: BR-R9170, BR-8070, BR-R7070, BR-RS805,..
1,200ден.
..
2,400ден.
Сет хидраулична кочница со вклучени пакни. Модел: МТ200 - предна кочница ..
2,000ден.
Црево за хидраулика Должина 1700мм ..
1,200ден.
..
1,000ден.
160мм Класа: SLX, Deore ..
1,280ден.
180mm Класа: SLX, Deore ..
1,500ден.
Сет менувачи и кочници Шимано Кларис 2х8 брзини   ..
7,900ден.
Сет кочници и менувачи Шимано Сора 2х9 брзини Произведено во Индонезија ..
11,300ден.
Шифтери: Shimano ST-4700 Класа: Шимано Тиагра 2х10 брзини Произведено во Јапонија ..
13,900ден.
Сет предна и задна кочница Класа: Шимано Тиагра ..
4,200ден.
..
620ден.
..
600ден.
Пакни за кочници: Шимано G03S (resin) Компатибилни со: Shimano XTR / XT / SLX/ Alfine... (Shima..
500ден.
Пакни за хидрауилични диск кочници на СРАМ. Компатибилни со: Avid Elixir / XX/ XO SRAM DB Level..
1,450ден.