Менувачи
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Менувачи

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Преден менувач: Campagnolo Chorus 11s Произведено во Романија ..
3,100ден.
Заден менувач: Campagnolo Centaur 11s Medium cage Произведено во Италија ..
4,700ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
6,200ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
10,700ден.
Стега/држач за преден менувач, оригинално наменет како "Braze-on", на рам кој нема "Braze-on" подгот..
1,650ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
15,200ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
7,100ден.
Преден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Италија ..
1,950ден.
Заден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Романија ..
5,600ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-5700-F 2х11 брзини ..
2,400ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-5800-F 2x11 брзини ..
2,150ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-R7000-F 2x11 брзини ..
2,500ден.
Заден менувач Acera M3000 9s   ..
2,300ден.
Заден менувач Шимано Аливио За 9-брзински системи - за касета со до 36 запци во најголемиот запчан..
2,200ден.
Заден менувач Shimano Alivio M4000 9s ..
2,900ден.
Преден менувач Шимано Алтус 3х9 брзини ..
1,150ден.
Преден менувач Шимано Алтус 3х9 брзини Модел: FD-M370-6 ..
1,100ден.
Преден менувач Шимано Кларис   ..
1,200ден.
Заден менувач Шимано Деоре 2х10 и 2х11 Модел: RD-M4120-SGS ..
2,600ден.
Заден менувач Shimano Deore - shadow plus 10s ..
0ден.
Преден менувач Shimano Deore 2x10s директно монтирање ..
1,800ден.
Преден менувач Shimano Deore 3x10s M611-D ..
1,700ден.
Преден менувач Шимано Деоре 2х10 брзини Модел: FD-M618-L ..
2,200ден.
Заден менувач Шимано СЛХ - за 11-брзински менувачки системи ..
5,000ден.
Преден менувач Шимано СЛХ за 3х10 брзини Модел: FD-M7005-10-H ..
2,200ден. 1,300ден.
Преден менувач Шимано Сора - за 9 брзини Модел: FD-R3000-F ..
1,800ден.
Преден менувач Шимано Тиагра - за 2х10 брзини Модел: FD-4700-F ..
2,300ден.