Касети
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Касети

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Centaur Однос: 11-29 Произведено во Италија ..
5,500ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Centaur Однос: 12-32 Произведено во Италија ..
4,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Potenza Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
7,300ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
19,500ден. 11,700ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-29 Произведено во Италија ..
25,200ден. 15,000ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
22,500ден.
Касета за 10-брзински менувачки систем на Кампањоло Класа: Велоче Однос: 13-29 ..
3,800ден.
Касета за 9 брзини Класа: Campagnolo Veloce Однос: 13-26 Произведено во Италија ..
2,800ден.
Касета за 7-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-24-28 ..
900ден.
Касета за 7-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-26-32 ..
900ден.
Касета за 8-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-24-28-32 ..
0ден.
Касета за 9-брзински менувачки системи Однос: 11-13-15-17-19-21-24-28-32 ..
1,400ден.
Касета за 9-брзински менувачки системи Однос: 11-13-15-17-20-23-26-30-34 ..
1,400ден.
Касета за 9-брзински менувачки системи Однос: 11-13-15-17-20-23-26-30-36 ..
1,400ден.
Касета за 8-брзински менувачки систем Однос: 11-13-15-17-20-23-26-34 ..
0ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Класа: Деоре Однос: 11-13-15-18-21-24-28-33-39-45-51 ..
6,000ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано 105 Однос: 11-12-13-14-16-18-20-22-25-2..
0ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано Ултегра ​Однос: 11-12-13-14-15-17-19-21..
5,300ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Однос: 11-12-13-14-15-16-17-19-22-25-28 ..
6,800ден. 5,440ден.
Касета за 8-брзински менувачки системи Однос: 11-12-14-16-18-21-26-32 ..
1,500ден.