Вреќи за спиење, подметачи
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Вреќи за спиење, подметачи

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Подметач од полиетиленска пена Од долната страна, подметачот има додаден алуминизиран слој за доп..
1,500ден.
Модел: Ferrino Rider Pro. Ова е фолија за бивакување со термоизолациони карактеристики - алуминиз..
2,600ден.
Ултралесна вреќа за спиење со неверојатно мал волумен и тежина! Дефинитивно ќе ги задоволи сите ава..
4,700ден.
Лесен, анатомски подметач на самонадувување, со уникатна структура, во комбинација со странични..
3,600ден.
Подметач на надувување со одлична термална изолација и потпора, а мал волумен при пакувањето. Благо..
5,300ден.
Одличен однос на перформанси (температурен опсег/тежина) и цена! Ширина: 85 / 58 cm;  изола..
4,500ден.
Подметач на самонадувување со добра термална изолација и потпора, а и доволно мал волумен при пакува..
2,800ден.
Надворешен материјал: мек најлон рипстоп - водоодбивен Полнење: 750грамско, перја 90/10 Ширини: 85..
22,200ден.