Горилници, боци со плин
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Горилници, боци со плин

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Essential Stove е модел кој нуди прецизна контрола на пламенот, за оптимални резултати при готвењето..
1,900ден.
Лесен, издржлив и компактен модел, кој е избор на секој практикувач на планински спортови, кој сака ..
2,950ден.
Овој горилник е еден од најлесните модели, кои се поврзуваат со црево со плинската боца, наместо да ..
4,900ден.
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 100 г..
350ден.
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 230 г..
430ден.
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 450 г..
600ден.