Опрема за качување
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Ferrino Triolet 28+3 Lady
7,200ден. 5,760ден.
Trimm Balance
4,300ден. 3,440ден.

Опрема за качување

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Коцка магнезиум 300гр. Од производителот: „Нашиот магнезиум е специфична мешавина, наменета да ј..
900ден.
Коцка магнезиум 56гр. Од производителот: „Нашиот магнезиум е специфична мешавина, наменета да ја..
170ден.
Најсестраната алатка за обезбедување и абзелување од Блек Дајмонд! Овој производ ќе биде достапен..
0ден.
Капитан - модел чие има кажува се'! Американската компанија Блек Дајмонд, со овој модел на кацига В..
0ден.
Торбичка за магнезиум, која познатиот американски качувач, Алекс Хонолд, ја користеше при историскот..
1,400ден.
Модел на шлем за планинарење и алпинизам, кој со години е докажан партнер во авантурите на илјадници..
3,800ден.
Модел на шлем за планинарење и алпинизам, кој со години е докажан партнер во авантурите на илјадници..
3,800ден.
Модел на шлем за планинарење и алпинизам, кој со години е докажан партнер во авантурите на илјадници..
3,800ден.
Комплет од два карабинери со вратичка од жичка, во комбинација со гуртна од 16цм. Карабинерите се..
1,300ден.
Black Diamond Kid's Momentum Детски појас за качување од американската компанија Блек Дајмонд - с..
3,300ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Со класичен, цилиндричен дизајн и подобрен систем за затворање, овој модел на торбичка за магнезиум ..
1,100ден.
Со класичен, цилиндричен дизајн и подобрен систем за затворање, овој модел на торбичка за магнезиум ..
0ден.
Со класичен, цилиндричен дизајн и подобрен систем за затворање, овој модел на торбичка за магнезиум ..
0ден.
На залиха уште големина 10.5УК (45). Патики за качување, дизајнирани да овозможат комфор при цело..
5,900ден.
Појас за качување од американската компанија Блек Дајмонд - со лесно подесливи токи, за брзо затегну..
3,800ден.
Ова е најуниверзалниот, сенаменски појас за качување на американската компанија Блек Дајмонд, кој во..
4,550ден.
Патики за качување, дизајнирани да овозможат комфор при целодневни качувачки активности на природна ..
5,900ден.
Популарните Блек Дајмонд Моментум - во женски фит. Патики за качување, дизајнирани да овозможат ком..
5,900ден.
Женски појас за качување - со лесно подесливи токи, за брзо затегнување и олабавување на гуртните ок..
3,800ден.
Чоковадач: лесeн, компактeн, со одличен фат и досег до заглавените чокови и френдови! Тежина: 44 гр..
850ден.
Крушковиден карабинер со матица - систем на заклучување со навртување. Формата и дизајнот овозмож..
1,050ден.
Сет чокови од Black Diamond со големини 5-11 Од производителот: Stoppers No. 5-11 racked on a ..
4,800ден.
Торба за магнезиум Одлично решение за чување/користење на поголема количина на магнезиум - незави..
2,000ден.
За сериозна заштеда во тежина и волумен, оваа торбичка за магнезиум е направена од Динекс материјало..
1,300ден.
Black Diamond VISION Лесен. Издржлив. Одличен избор за авантури во текот на целата година, незави..
5,900ден.
Black Diamond VISION Лесен. Издржлив. Одличен избор за авантури во текот на целата година, незави..
5,900ден.
Чоковадач со вградено „карабинерче“ со вратичка од жица: лесно, компактно, со одличен фат и досег! ..
1,400ден.
Модел за тешки качувачки сесии! Овој модел, со две лепенки како систем за затегнување, го користи..
8,200ден.
Мултифункционален јумар кој може да се користи и за качување и за симнување по јажето. Ергономска -..
3,500ден.
Класичен јумар со ергономска, гумирана рачка. За десна рака. Тежина: 246 грама ..
3,500ден.
Овој компактен, лесен издржлив карабинер на Гривел е со Д-форма. Тежина: 56 грама Должина/ширина..
800ден.
Комплет еластична гуртна за технички орудија со 2 карабинери со матица. Од производителот: - Mak..
2,700ден.
Гривел Експлорер Ова e најновиот модел на т.н. „микро“ дерези од италијанската компанија Гри..
2,500ден.
Flex плочки 160мм ..
660ден.
Класичен планинарски цепин со гумиран долен дел на рачката - за подобар фат. Тежина: 475гр. Крат..
5,900ден.
Дерези со 10 запци, погодни за почетници, но и за било кој - кој има потреба од дерези за поминување..
0ден.
Дерези со 10 запци, погодни за почетници, но и за било кој - кој има потреба од дерези за поминување..
6,700ден.
Дерези со 10 запци, погодни како за почетници, така и за редовни уживатели во планините! Г10 е мо..
0ден.
Дерези со 10 запци, погодни како за почетници, така и за редовни уживатели во планините! Г10 е мо..
8,000ден.
Најновиот модел на Г12 на Гривел - автоматска и полуавтоматска дереза „во едно“. Докажани дерези ..
11,300ден.
Докажани дерези со 12 запци, за било какви авантури во планините! Г12 е „Кралот на дерезите“ - де..
10,300ден.
Автоматска дереза! За чевли до број 47. Тежина на дерезите: 1095 грама Тежина на дерезите заедно ..
13,200ден.
Ултре лесен модел за качување на мраз и мешан терен! Г20 е револуционерен, ултра-лесен модел на д..
13,200ден.
Специјални предни запци, за моделот на дерези Г20+ од италијанската компанија Гривел: супериорно изд..
3,900ден.
Класичен модел на цепин. Тежина: 465 грама Во моментов достапен само уште во големина 66 и 74цм...
4,800ден.
Овој крушковиден карабинер на Гривел е произведен од 7075 алуминиум - за најдобар однос помеѓу ..
900ден.