Опрема за качување
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Опрема за качување

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Овален, челичен 8-милиметарски карабинер. Тежина: 75грама Димензии: 75-35-10.5мм (должина-ширина..
320ден.
Популарната алатка за обезбедување и абзелување на италијанската компанија Гривел: Мастер Про! Ов..
1,850ден.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр Од овој модел и..
5,000ден.
Сестран, многу лесен модел: за алпинизам и планинарење, со одлична вентилација и иновативен дизајн. ..
0ден.
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
0ден.
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
1,300ден.
..
0ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
680ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
630ден.
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пр..
530ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - препо..
440ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - препораки и забелешки од произво..
400ден.
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пре..
380ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,000ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,500ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
5,400ден.
Сет френдови од серијата Аксел на Рок Емпаер Гуртните имаат посебна боја за секоја големина и тоа м..
0ден.
Овој сет за виа ферата ќе биде достапен од 25 јуни. Резервирајте со 20% ПОПУСТ: info@outdoor.mk ..
6,500ден. 5,200ден.
Осмица  Традиционална алатка за обезбедување и абзелување, со голема издржливост и идеална ф..
950ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Сет френдови од серијата Флексор на Рок Емпаер - 10 големини. Гуртните имаат посебна боја за секоја..
41,700ден.
Сет чокови од серијата Гранит на Рок Емпаер Совршена опција за поставување обезбедување во пукнатин..
0ден.
Голем, но лесен - крушковиден карабинер со матица. Сертифициран за спортски и работни активности ..
1,150ден.
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
Мал и многу лесен, крушковиден карабинер со матица, со одличен отвор на вратичка. Сертифициран за..
980ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Како што сугерира и самото име на овој модел, „Амбиција“, ..
9,500ден.