Јажиња, гуртни, замки
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Јажиња, гуртни, замки

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
680ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
630ден.
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пр..
530ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - препо..
440ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - препораки и забелешки од произво..
400ден.
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пре..
380ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Овој сет за виа ферата ќе биде достапен од 25 јуни. Резервирајте со 20% ПОПУСТ: info@outdoor.mk ..
6,500ден. 5,200ден.
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Како што сугерира и самото име на овој модел, „Амбиција“, ..
9,500ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Како што сугерира и самото име на овој модел, „Амбиција“, ..
11,500ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Како што сугерира и самото име на овој модел, „Амбиција“, ..
12,500ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Лесно и брзо јаже за ракување кое ви е потребно во проекти..
12,000ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Мастер 9.4мм EKO е модел, кој ги има сите придобивки како ..
12,800ден.
Тендон Мастер 7.8/60 CS Лесно јаже од висока класа, за секој кој се чувствува како дома - во силе..
0ден.
Тендон Мастер 7.8/60 CS Уште само 1 на залика Произведено: 04/2017 - прочитајте подолу за животн..
8,500ден. 4,250ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Лесно и брзо јаже за ракување кое ви е потребно во проекти..
16,500ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Мастер Про 7.6 е уникатно јаже на пазарот. Тоа достигнува ..
10,000ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Мастер Про 7.6 е уникатно јаже на пазарот. Тоа д..
10,000ден.
Роденденски попуст до крајот на мај :) Статичко јаже за висинска работа и спасување - за било кој..
15,000ден.