Карабинери, комплети
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Карабинери, комплети

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Комплет од два карабинери со вратичка од жичка, во комбинација со гуртна од 16цм. Карабинерите се..
1,300ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
600ден.
Крушковиден карабинер со матица - систем на заклучување со навртување. Формата и дизајнот овозмож..
1,050ден.
Овој компактен, лесен издржлив карабинер на Гривел е со Д-форма. Тежина: 56 грама Должина/ширина..
800ден.
Овој крушковиден карабинер на Гривел е произведен од 7075 алуминиум - за најдобар однос помеѓу ..
900ден.
Овален, челичен 8-милиметарски карабинер. Тежина: 75грама Димензии: 75-35-10.5мм (должина-ширина..
320ден.
Голем, но лесен - крушковиден карабинер со матица. Сертифициран за спортски и работни активности ..
1,150ден.
Мал и многу лесен, крушковиден карабинер со матица, со одличен отвор на вратичка. Сертифициран за..
980ден.