Цепини и дерези
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Цепини и дерези

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Комплет еластична гуртна за технички орудија со 2 карабинери со матица. Од производителот: - Mak..
2,700ден.
Гривел Експлорер Ова e најновиот модел на т.н. „микро“ дерези од италијанската компанија Гри..
2,500ден.
Flex плочки 160мм ..
660ден.
Класичен планинарски цепин со гумиран долен дел на рачката - за подобар фат. Тежина: 475гр. Крат..
5,900ден.
Дерези со 10 запци, погодни за почетници, но и за било кој - кој има потреба од дерези за поминување..
0ден.
Дерези со 10 запци, погодни за почетници, но и за било кој - кој има потреба од дерези за поминување..
6,700ден.
Дерези со 10 запци, погодни како за почетници, така и за редовни уживатели во планините! Г10 е мо..
0ден.
Дерези со 10 запци, погодни како за почетници, така и за редовни уживатели во планините! Г10 е мо..
8,000ден.
Најновиот модел на Г12 на Гривел - автоматска и полуавтоматска дереза „во едно“. Докажани дерези ..
11,300ден.
Докажани дерези со 12 запци, за било какви авантури во планините! Г12 е „Кралот на дерезите“ - де..
0ден.
Автоматска дереза! За чевли до број 47. Тежина на дерезите: 1095 грама Тежина на дерезите заедно ..
13,200ден.
Ултре лесен модел за качување на мраз и мешан терен! Г20 е револуционерен, ултра-лесен модел на д..
13,200ден.
Специјални предни запци, за моделот на дерези Г20+ од италијанската компанија Гривел: супериорно изд..
3,900ден.
Класичен модел на цепин. Тежина: 465 грама Во моментов достапен само уште во големина 66 и 74цм...
4,800ден.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр Од овој модел и..
5,000ден.
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
0ден.
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
1,300ден.
..
0ден.