Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Јажиња, гуртни, замки

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
Dynex гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Тежина: 19г Oд производителот: Keeping rope drag an..
590ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
330ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
220ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 80цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
390ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
390ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Единечно јаже со дебелина од 9.8мм и должина од 60м. Стандардна изработка/заштита.  Супер цен..
7,500ден.
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
Навистина посебно јаже: сертифицирано да биде користено и како единечно и како „половинка“ и како „б..
9,500ден.
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Единечно јаже со целосна заштита! Тендон користејќи нанотехнологија, ги заштитува надворешната кошул..
10,500ден.
Единечно јаже со стандардна заштита. Одберете дали сакате зелена или жолта боја! Врвна класа на ..
8,500ден.
Единечно јаже со дебелина од 9.4мм и должина од 60м. Целосна заштита: тефлон третман како на надвор..
9,890ден.
Тубуларна гуртна Ширина: 20мм Боја: црвена ..
90ден.