Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Карабинери, комплети

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Одличен комплет за обезбедување при качување на мраз, алпинистички насоки и качување во традиционале..
1,650ден.
Карабинер за виа ферата Модел: Black Diamond Iron Cruiser Тежина: 98гр Сила при затворена врати..
1,350ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
490ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
490ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
490ден.
Карабинер чија специјална конструкција и процес на изработка, овозможуваат тежината да биде сведена ..
490ден.
Крушковиден карабинер со матица - систем на заклучување со навртување. Формата и дизајнот овозможув..
900ден.
Карабинер со матица Отвор на вратичката :   21 mm Сила при отворена вратичка : &n..
780ден.
Комбинација на максимална безбедност и леснотија на користење! Карабинер со автоматско заклучување,..
1,950ден.
Овој компактен, лесен издржлив карабинер на Гривел е со Д-форма. Тежина: 56 грама Должина/ширина..
700ден.
Овој ХМС карабинер на Гривел е произведен од 7075 алуминиум - за најдобар однос помеѓу тежина, сила ..
700ден.
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
750ден.
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
750ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и со одлична цена! Овој карабинер е со т.н. „твист лок..
780ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и со одлична цена! Овој карабинер е со т.н. „твист лок..
780ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и компактен! Поставеноста „под агол“ на носот над врат..
600ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и компактен! Поставеноста „под агол“ на носот над врат..
600ден.
Комплет од два карабинери со жичана вратичка и гуртна од динема. За гуртната: 13мм ширина, 11цм д..
920ден.