Цепини и дерези
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Romet Rambler R9.1 grey
30,500ден. 24,400ден.
Trimm Highlander
4,500ден.
Limar Alben green
3,700ден.

Цепини и дерези

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Комплет еластична гуртна за технички орудија со 2 карабинери со матица. Од производителот: - Mak..
2,700ден.
Гривел Експлорер Ова e најновиот модел на т.н. „микро“ дерези од италијанската компанија Гри..
2,500ден.
Flex плочки 160мм ..
660ден.
Од овој модел ги имаме сите големини на залиха. Одлична цена со 20% ПОПУСТ!!! Класичен планинарс..
5,900ден. 4,720ден.
Достапнот: од средината на февруари. Резервации: info@outdoor.mk Дерези со 10 запци, погодни за ..
6,200ден.
Дерези со 10 запци, погодни за почетници, но и за било кој - кој има потреба од дерези за поминување..
6,200ден.
Достапнот: од средината на февруари. Резервации: info@outdoor.mk Дерези со 10 запци, погодни как..
7,500ден.
Достапност: од крајот на февруари. Дерези со 10 запци, погодни како за почетници, така и за редов..
7,500ден.
Достапнот: од крајот на февруари. Резервации: info@outdoor.mk Докажани дерези со 12 запци, ..
10,300ден.
Достапнот: од крајот на февруари. Резервации: info@outdoor.mk Докажани дерези со 12 запци, ..
10,300ден.
Достапнот: од крајот на февруари. Резервации: info@outdoor.mk Докажани дерези со 12 запци, ..
10,300ден.
Автоматска дереза! За чевли до број 47. Тежина на дерезите: 1095 грама Тежина на дерезите заедно ..
13,200ден.
Ултре лесен модел за качување на мраз и мешан терен! Г20 е револуционерен, ултра-лесен модел на д..
13,200ден.
Специјални предни запци, за моделот на дерези Г20+ од италијанската компанија Гривел: супериорно изд..
3,900ден.
Класичен модел на цепин. Тежина: 465 грама Од овој модел на залиха имаме уште само една големина: ..
4,400ден.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр Од овој модел и..
5,000ден.
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
660ден.
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
0ден.
..
440ден.