Штеки
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Штеки

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Резервен пар корпи за ски/планинарски стапчиња со 75мм големина - за движење при длабок и мек снег. ..
650ден.
Резервен пар корпи за ски/планинарски стапчиња со 100мм големина - за движење при длабок и мек снег...
600ден.
Дводелен пар стапчиња за скијање Сестран, издржлив модел, независно на типот на скијање, но секак..
5,800ден.
Троделен пар стапчиња за скијање, а посебно корисни за сплитбордерите, кои сакаат да имаат лесни, ко..
6,900ден.
Модел: Ferino Mustang. Ова е технички, лесен и сестран модел на стапчиња за планинарење и ски алп..
0ден.