Лопати и сонди
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Лопати и сонди

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Тежина: 545 грама Димензии на лопата: 23 x 27 cm Должина на рачка кога не е издолжена: 38.7 cm ..
3,400ден.
Тежина: 680 грама Димензии на лопата: 25 x 29 cm Должина на рачка кога не е издолжена: 38.7 cm ..
4,000ден.
Тежина: 270 грама Вкупна должина: 240цм Должина кога е собрана: 40цм Дијаметар: 1.1цм   ..
0ден.
Тежина: 310 грама Вкупна должина: 270 cm   Должина кога е собрана: 45 cm   Дијаметар: 1..
0ден.
Тежина: 340 грама Вкупна должина: 300 cm   Должина кога е собрана: 50 cm   Дијамет..
0ден.