Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Друмски велосипеди

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
АРИА е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
198,000ден.
Ариа е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
185,000ден.
АРИА е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки ..
235,000ден.
Авантури - без граници! Уживајте во земјени и асфалтирани друмови - со еден велосипед! :) Специф..
159,000ден.
Независно дали учествувате во некој Гран Фодно настан или пак ги буткате Вашите лимити во Ваша сопст..
188,000ден.
Поврзете се со патот! Силни трки, буткање на границите - сите ја бараме таа врска! Врска со свето..
199,500ден.
Целосно редизајнирана, Специалисимата на Бјанки го задржува карактерот на „олараундер“: велосипед ко..
410,000ден.
Забелешка: фотографијата нека ви послужи само како визуелна претстава на рамот - како би личел со оп..
410,000ден.
Враќањето на една икона! Оригиналниот СПРИНТ беше претставен пред вљубениците на друмскиот велоси..
139,000ден.
Спецификација: Рам: Sprint Disc carbon monocoque, компатибилност то механички и електронски менув..
180,000ден.
„Виа Нироне 7“ е местото каде што се’ започна за Бјанки. Тоа е адресата на првата продавница на Едоа..
101,000ден.
Авантури - без граници! Уживајте во земјени и асфалтирани друмови - со еден велосипед! :) Специф..
125,000ден.
Овој модел, ќе биде достапен од почетокот на мај, во големини 53, 55 и 57. Резервации и и..
132,000ден.
Овој модел во моментов е достапен во големина 51.5, 53.5 и 57. Во други големини - во август. Повеќ..
215,000ден.
Овој модел во моментов го имаме во големина 53.5, а во други големини во август. Повеќе инфо и резе..
195,000ден.
Овој модел ќе биде достапен во август. Повеќе инфо и резервации: info@outdoor.mk Спецификација: ..
129,500ден.
Овој модел ќе биде достапен во август. Повеќе инфо и резервации: info@outdoor.mk Спецификација: ..
94,000ден.