Сајли, ланци, безбедност
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Сајли, ланци, безбедност

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Идеален модел за секојдневно користење - оптимална безбедност. Лесен (околу 880грама) и компактен в..
3,100ден.
Trelock е германска компанија со повеќе од 160 годишно искуство! Ситуирана во Мунстер, град кој е н..
4,300ден.
Одлична мини сајла - посебно погодна при подолги возења, кога треба да го оставите велосипедот пред ..
600ден. 390ден.
Одлична двојна заштита за Вашиот градски велосипед. Сега со одлична промотивна цена - со 35% П..
3,000ден. 1,950ден.
Овој модел на ланец е со зајакнат челик и шифра со 4 цифри како систем на заклучување. Со должи..
1,750ден.
Овој модел на ланец е со зајакнат челик и клуч како систем на заклучување. Со должина од 120цм, се о..
2,450ден.
Овој модел на ланец е со зајакнат челик и клуч како систем на заклучување. Со должина од 90цм, се ов..
1,250ден.