Преноси
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Преноси

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пренос: Campagnolo Centaur 11s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 875гр. ..
11,500ден.
Однос на овој пренос: 34/50 Курбла на овој пренос: 172.5мм Корус групата за 12-брзински системи,..
24,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
24,500ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
30,300ден.
Пренос: Campagnolo Veloce 10s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 750гр. ..
10,000ден.
SHIMANO 105 FC-5800 50X34T 2X11S Курбла: 172.5мм ..
0ден.
SHIMANO ACERA FC-M371-L 48X36X26T, 9sp ..
3,200ден.
SHIMANO ALTUS FC-M311 48X38X28 7/8SP Курбла: 175мм ..
1,900ден.
Пренос Шимано Кларис 50х34Т Курбла 175мм За 8 брзини Окталинк ..
4,500ден.
Пренос со однос 36х26 Класа: Шимано Деоре ..
3,500ден.
SHIMANO FC-M615 38-26T 2x10s Курбла: 175мм ..
7,900ден.
Пренос: FC-R3000 Класа: Шимано Сора 50х34 / 172.5 ..
5,900ден.
SHIMANO TIAGRA FC-4700 50X34T 10sp Курбла: 172.5цм   ..
0ден.
Пренос за 3х6/7/8 - брзински менувачки системи Однос: 42х34х24 ..
1,400ден.