Жици и нипли
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Жици и нипли

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за предно тркало Произведено во Белгија ..
400ден.
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Белгија ..
400ден.
Жица за Кампањоло Ultra 50 тркало - за предно тркало и/или лева страна на задно тркало Произведено ..
350ден.
Жица за Кампањоло Ултра 50 задно тркало - за десна страна Произведено во Белгија ..
350ден.
Жица за Капањоло Еурус тркало - за предно тркало Произведено во Италија ..
450ден.
Жица за Капањоло Еурус тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Италија ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Италија ..
450ден.
Жица за Капањоло Камсин тркало - за предно тркало Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Предна жица за Кампањоло Широко тркало Произведено во Тајван ..
250ден.
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за десна страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Нипли за Шамал и Еурус тркала на Кампањоло. Код: WH-015SH Цената е за една нипла. Конкретно за:..
120ден.
Нипли за Шамал тркала на Кампањоло. Код: WH-115SH Цената е за сет од 10. Конкретно за: Ca..
1,200ден.
Жица за Кампањоло Шамал Ултра тркало - за предно тркало Произведено во Чешка ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Жица за Капањоло Венто тркало - за предно тркало и/или задно тркало за десна страна Произведено во ..
250ден.
Жица за Капањоло Венто тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Предна жица за Кампањоло Зонда тркало Произведено во Италија ..
250ден.
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за лева страна Произведено во Италија ..
250ден.
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за десна страна Произведено во Италија ..
250ден.
DT Swiss 2.0X278 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X282 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X290 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X292 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X294 ..
25ден.