Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Шифтери

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Шифтери: Campagnolo Centaur 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
9,800ден.
Шифтери: Campagnolo Potenza 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
11,600ден.
Шифтери: Campagnolo Veloce 10s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
8,000ден.
Шифтери - Деоре М610 2х/3х10   ..
3,400ден.
Сет менувачи и кочници Шимано Кларис 2х8 брзини   ..
7,900ден.
Сет кочници и менувачи Шимано Сора 2х9 брзини Произведено во Индонезија ..
11,300ден.
Шифтери: Shimano ST-4700 Класа: Шимано Тиагра 2х10 брзини Произведено во Јапонија ..
13,900ден.