Групи
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Групи

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
11-брзинската група на Кампањоло, насловена Кентаур, ја претставува постојаната посветеност кон инов..
40,700ден.
Корус групата за 12-брзински системи за диск кочници, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пр..
93,600ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
147,400ден.
Потребата да се подобри тоа што веќе се смета за репер во велосипедската индустрија, во делот на гру..
315,000ден.
10-брзинската група на Кампањоло, насловена Велоче, во случајов во комбинација со Chorus кочници. Н..
39,350ден. 31,480ден.