Фитнес/Крос
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Фитнес/Крос

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Спецификација: Рам: C-SPORT GENT ALU DISC, 700C OLD 135MM, внатрешно спроведување на каблите, маз..
51,500ден.
Најновата верзија на овој модел - за 2024 година. Искористете ја промотивната цена! Прекрасен хи..
51,500ден. 39,000ден.
Најновата верзија на овој модел - за 2024 година. Искористете ја промотивната цена! Елегантен хи..
54,800ден. 41,000ден.
Најновата верзија на овој модел - за 2024 година. Искористете ја промотивната цена! Елегантен хи..
54,800ден. 41,000ден.
Најновата верзија на овој модел - за 2024 година. Искористете ја промотивната цена! Прекрасен хи..
51,500ден. 39,000ден.
Прекрасен хибрид, во елегантно-спортска, мат црна боја - на италијанската компанија Бјанки!&nbs..
51,500ден.
Овој модел е достапен уште само во големина Л во моментов. Роденденски попуст 25% до крајот на ма..
25,300ден.
Започнете ја новата сезона со прекрасен фитнес велосипед!  За Ромет: Нашата компанија е п..
35,800ден.
Новата сезона - со прекрасен фитнес велосипед!  Одлична опрема (Шимано Аливио, 27 брзини, Шима..
39,800ден. 29,800ден.
Започнете ја новата сезона со прекрасен фитнес велосипед!  Одлична опрема (Шимано Аливио, 27 б..
39,800ден.
Започнете ја новата сезона со прекрасен фитнес велосипед!  Одлична опрема (Шимано Аливио, 27 б..
39,800ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во ..
21,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
0ден.