Пакни
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Пакни

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пакни за планински, градски, фитнес/крос велосипеди. Должина: 72мм ..
300ден.
Пакни - 70мм ..
250ден.
Пакни - Пакни за планински, градски, фитнес/крос велосипеди. Должина: 72мм Метално тело со менли..
700ден.
Пакни - Пакни за планински, градски, фитнес/крос велосипеди. Должина: 72мм Метално тело со ..
500ден.
Пакни за МТБ хидраулика ..
950ден.
Пакни за карбон обрачи - пар (за двете кочници - предна  и задна). Овој модел е за Камп..
2,400ден.
Пакни за карбон обрачи - пар (за двете кочници - предна  и задна). Овој модел е за Шима..
0ден.
Сет од 4 пакни - за алуминиумски обрачи, за Шимано кочници. ..
1,400ден.
Пакни за Campagnolo Shamal Mille обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактира..
1,950ден.
Сет од 4 пакни - за алуминиумски обрачи, за Кампањоло кочници. Класа: Campagnolo Super Record Прои..
1,200ден.
Кампањоло ДБ-310 Пакни за хидрауилични диск кочници - органски, со заоблени краеви, за полесно ва..
2,000ден.
Овој модел на пакни е подобрување на моделот Б01С - со до 50% поголема издржливост! Препорачан за Де..
0ден.
Пакни за кочници: Шимано Д02С (метал) Компатибилни со: Shimano BR-M820 / M810 / M640 ..
0ден.
Пакни за кочници: Шимано D03S-RX Органик - помалку звук и подобра модулација За 4-клипни модели ..
1,400ден.
Пакни за кочници: Шимано G05A-RX Органик - помалку звук и подобра модулација За 2-клипни модели ..
950ден.
Пакни за кочници: Шимано Г05С Органик - помалку звук и подобра модулација За 2-клипни модели н..
800ден.
Овој модел на пакни е подобрување на моделот К03С - со до 50% поголема издржливост! Соодветен за:..
730ден.
Пакни за кочници: Шимано L05A Органик - помалку звук и подобра модулација За 2-клипни модели на ..
1,700ден.
Пакни за друмски кочници Класа: Dura-Ace, Ultegra, 105 Компатибилни со: Dura-Ace BR-R9200, B..
650ден.
Синтер - бренд посветен на сигурноста! Пакни соодветни на Avid, SRAM (Elixir, DB , Level..) Конк..
1,000ден.
Синтер - бренд посветен на сигурноста! Пакни соодветни на Шимано „Б“-тип, но и многу повеќе. Кон..
700ден.
Синтер - бренд посветен на сигурноста! Пакни соодветни на Шимано „Г“-тип, но и многу повеќе. Кон..
1,200ден.
SRAM  Метални пакни, на челична плочка Компатибилни со Elixir, X0, XX... Level T/TL, Level T..
0ден.
Пакни за хидрауилични диск кочници на СРАМ Компатибилни со: Rival 22, Rival 1, Force 22, Force 1, F..
1,450ден.
Пакни за хидраулични диск кочници на СРАМ. Компатибилни со: SRAM Guide / G2 / Avid Trail... ..
1,550ден.