Ротори
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Ротори

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Кампањоло 03 АФС Овие ротори се дизајнирани да бидат оптимално отпорни на прегревање, со тоа гара..
3,300ден.
Кампањоло - адаптер за преден ротор до 160мм. Во сет е адаптер со штрафови. ..
1,400ден.
Група со хидраулични диск кочници од висока класа, треба секако да биде поддржана и со ротори од вис..
2,300ден.
Овој модел на ротор на Шимано, овозможува континуирани перформанси и при долги симнувања. Конструкци..
3,300ден.
Овој модел на ротор на Шимано, овозможува континуирани перформанси и при долги симнувања. Конструкци..
3,400ден.
..
1,000ден.
160мм Класа: SLX, Deore ..
1,600ден.
180mm Класа: SLX, Deore ..
1,800ден.