Велосипеди
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Велосипеди

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Овој модел во моментов го немаме на залиха. Наскоро, очекуваме да ни пристигне во М/55 големина..
195,000ден.
АРИА е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
198,000ден.
Од овој модел уште само една големина на залиха: 55 Одлична цена со 20% Есенски попуст! Ариа е м..
185,000ден. 148,000ден.
Спецификација: Рам: C-SPORT GENT ALU DISC, 700C OLD 135MM, внатрешно спроведување на каблите, маз..
53,000ден.
Спецификација: Рам: C-SPORT GENT ALU DISC, 700C OLD 135MM, внатрешно спроведување на каблите, маз..
53,000ден.
Елегантен хибрид: градски, спортски велосипед, кој со својата амортизација ќе го направи возењето по..
54,800ден.
Елегантен хибрид: градски, спортски велосипед, кој со својата амортизација ќе го направи возењето по..
54,800ден.
Авантури - без граници! Уживајте во земјени и асфалтирани друмови - со еден велосипед! :) Специф..
159,000ден.
Независно дали учествувате во некој Гран Фодно настан или пак ги буткате Вашите лимити во Ваша сопст..
188,000ден.
Сосема ново значење на терминот „перформанс хардтеил“! Прифатете го секој предизвик со кој ќе се ..
72,300ден.
Сосема ново значење на терминот „перформанс хардтеил“! Прифатете го секој предизвик со кој ќе се ..
49,500ден.
Сосема ново значење на терминот „перформанс хардтеил“! Прифатете го секој предизвик со кој ќе се ..
49,500ден.
Од овој модел имаме уште само една големина на залиха: 57 Одлична цена со 30% ПОПУСТ   П..
199,500ден. 139,500ден.
Информации за достапност на големини и цена: info@outdoor.mk Целосно редизајнирана, Специали..
0ден.
Целосно редизајнирана, Специалисимата на Бјанки го задржува карактерот на „олараундер“: велосипед ко..
410,000ден.
Забелешка: фотографијата нека ви послужи само како визуелна претстава на рамот - како би личел со оп..
410,000ден.
Спецификација: Рам: SPILLO алуминиум 6061, 1.1/8" HT, OLD 135MM, SIZES 43-47-51CM Вилушка: BIANC..
49,000ден.
Уште само една големина на залиха: 57. Одлична цена со 20% есенски попуст! Враќањето на едн..
139,000ден. 111,200ден.
Спецификација: Рам: Sprint Disc carbon monocoque, компатибилност то механички и електронски менув..
180,000ден.
Уште само една големина на залиха: 57 Одлична цена со 20% Есенски попуст! „Виа Нироне 7“ е место..
109,000ден. 87,200ден.
Авантури - без граници! Уживајте во земјени и асфалтирани друмови - со еден велосипед! :) Специф..
125,000ден.
Пристигна: Бјанки Виа Нироне 7 - со хидраулични диск кочници и микс од Шимано 105/Ултегра група. Во..
136,500ден.
Овој модел во моментов е достапен во големина 51.5, 53.5 и 57. Во други големини - во август. Повеќ..
215,000ден.
Овој модел во моментов го имаме во големина 53.5, а во други големини во август. Повеќе инфо и резе..
195,000ден.
Овој модел ќе биде достапен во август. Повеќе инфо и резервации: info@outdoor.mk Спецификација: ..
129,500ден.
Овој модел ќе биде достапен во август. Повеќе инфо и резервации: info@outdoor.mk Спецификација: ..
94,000ден.
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
12,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
12,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
10,800ден.
За РОМЕТ Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
14,400ден.
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
22,500ден.
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
22,500ден.
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
20,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
21,300ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
27,800ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
34,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
39,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
45,500ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Во моментов, овој модел го немаме на залиха. За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македон..
0ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
25,300ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
30,500ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во ..
30,500ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
28,500ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
28,500ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
35,000ден.
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
35,000ден.
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
24,000ден.