Кошничката е празна!

Continental

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
26" Continental 1.75-2.5 авто/шредер
Внатрешна гума за планински велосипедизам 26х 1.75-2.5 Авто (шредер) вентил ..
350ден.
26" Continental 1.75-2.5 преста
Внатрешна гума за планински велосипед 26 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
27.5" Continental 1.75-2.5 авто/шредер
Гума за планински велосипед 27.5“ х 1.75-2.5 вентил: авто / шредер, 42мм ..
350ден.
27.5" Continental 1.75-2.5 преста
Внатрешна гума за планински велосипед 27.5 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
27.5" plus Continental 2.5-2.8 преста
Гума за планински велосипед - со широки/дебели гуми 27.5х 2.5-2.8 Вентил: преста со висина 42мм ..
500ден.
28" Continental 28-37 40mm авто
Внатрешна гума за градски велосипед 700х28С-700х37С вентил: 40мм / авто (шредер) ..
350ден.
28" Continental 28-37 42mm преста
Внатрешна гума за градски велосипед 700х28С-700х37С вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
28" Continental 32-47 40mm авто
Внатрешна гума за градски велосипед 700х32С-700х47С вентил: 40мм / Авто (Шредер) ..
350ден.
28" Continental 32-47 42mm преста
Внатрешна гума за градски велосипед 700х32С-700х47С вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
28" Continental Race 18-25 42mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 18-25-622 вентил: 42мм ..
350ден.
28" Continental Race 18-25 60mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 700х18С-700х25С вентил: 60мм ..
350ден.
28" Continental Race 18-25 80mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 700х18С-700х25С вентил: 80мм ..
450ден.
29" Continental 1.75-2.5 авто
Внатрешна гума за планински велосипед 29 х 1.75-2.5 Авто вентил со висина 40мм ..
350ден.
29" Continental 1.75-2.5 преста
Внатрешна гума за планински велосипед 29 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
Conti. Contact 28-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Conti. Contact 32-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Conti. Contact 37-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Conti. Contact 42-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Conti. Contact Plus 32-622
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Conti. Contact Plus 42-622
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Conti. Cross King 26 x 2.2
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
Conti. Cross King 27.5 x 2.3
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
Conti. Cross King TR 27.5x2.3 folding
- 27.5x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран пом..
1,900ден.
Conti. Cross King TR 29x2.2 folding
- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран помеѓу РејсКинг..
1,900ден.
Conti. Cross King TR 29x2.6 folding
- 29x2.6 ​- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран поме..
1,900ден.
Conti. Double Fighter III 26x1.9
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Conti. Double Fighter III 27.5x2
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Conti. Double Fighter III 29x2.0
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Conti. Double Fighter III 37-622
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Conti. Giro 22-622 tubular
Дозволете си ги перформансите на тубуларна гума - по одлична цена! Омилена и доверлива тубуларна ..
1,900ден.
Conti. Grand Prix 25-622 folding
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,580ден.
Conti. Grand Prix 28-622 folding
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,580ден.
Conti. Grand Prix 5000 25-622
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
3,800ден.
Conti. Grand Prix 5000 28x622
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Conti. Grand Prix 5000 TL 25-622
Највисоката класа на гума за друмски велосипедизам од Континентал - сега и во „тјублес“ варијанта. ..
4,500ден.
Conti. Grand Prix 5000 TL 28-622
Највисоката класа на гума за друмски велосипедизам од Континентал - сега и во „тјублес“ варијанта, а..
4,500ден.
Conti. Grand Sport Race 28-622 folding
Универзална гума - подготвена за секакви предизвици! Овој модел е со ширина 28мм - за уште поголем ..
2,150ден.
Conti. Mountain King III TR 26x2.3 folding
- 26x2.3 ​- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која ..
1,900ден.
Conti. Mountain King III TR 27.5x2.3 folding
- 27.5x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која..
1,900ден.
Conti. Mountain King III TR 27.5x2.6 folding
- 27.5x2.6 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која..
1,900ден.
Conti. Mountain King III TR 29x2.3 folding
- 29x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која овозмо..
1,900ден.
Conti. Race King 26x2.2
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Conti. Race King 27.5x2.0
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,200ден.
Conti. Race King 27.5x2.2
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Conti. Race King 29x2.0
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,200ден.
Conti. Race King TR 29x2.2  folding
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,900ден.
Conti. Ride Tour 26x1.75
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Conti. Ride Tour 27.5x1.6
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Conti. Ride Tour 42-700
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Conti. Sprinter Gatorskin 25-622 tubular
Спортски тубулар! Издржлива конструкција, со заштита против дупнување (благодарение на „SafetySys..
4,250ден.