K2.
Кошничката е празна!

K2.

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
K2 Boot bag black
Поставена торба за транспорт и чување на ски-чевли. Парче опрема кое во голема мера овозможува ко..
3,500ден. 2,800ден.
K2 Boot bag green
Поставена торба за транспорт и чување на ски-чевли. Парче опрема кое во голема мера овозможува ко..
3,500ден. 2,800ден.
K2 Coomback 104
Одлична цена со 40% ПОПУСТ!!! Еден од „најурамнотежените“ модели на К2 - за најразнолик тип на сн..
42,000ден. 25,200ден.
K2 Coomback 104 skin
Крзно за турно скијање - исечено/подготвено по димензии на моделот на скии K2 Coomback 104. Достапн..
9,900ден.
K2 Haven
Ова е безбеден избор за девојки кои сакаат комфорна чевла за бордање со одличниот БОА систем на врзу..
0ден.
K2 Illusion Youth
Шлем за скијање и бордање со странични штипки, кои ќе помогнат да ги зачувате маските на Вашите најм..
4,800ден. 3,840ден.
K2 Mindbender 120
За тие кои сакаат највисока класа! Сестран „перформанс“ модел на ски-чевла од американската компани..
33,800ден. 23,660ден.
K2 Northern Lite Splitboard
За авантуристите помеѓу бордерите! Со одличен ПОПУСТ од 50% К2 продолжува да го води правецот на..
48,000ден. 24,000ден.
K2 Scene
K2 Scene Snowboard Boots - Women's: Street cred on the snow? Impossible! Not any more thanks to The ..
0ден.
K2 Seem
Чевли за сноуборд   Модел кој е со средна крутост и наменет како за почетници, така и за ..
0ден.
K2 Single Padded Ski Bag
Често потценуван, а многу практичен аксесоар - за комфорно пренесување на Вашите скии од/до ски цент..
4,800ден. 3,840ден.
K2 Single Padded Ski Bag black
Често потценуван, а многу практичен аксесоар - за комфорно пренесување на Вашите скии од/до ски цент..
4,800ден. 3,840ден.
K2 Thrive grey
Шлем за скијање и бордање со суптилен визир, кој исто така е сертифициран и како модел за велосипеди..
5,500ден. 4,400ден.
K2 Thrive white
Шлем за скијање и бордање со суптилен визир, кој исто така е сертифициран и како модел за велосипеди..
5,500ден. 4,400ден.
K2 Verdict
Велат: „Совршенството е во едноставноста“. Едноставен модел кој е комфорен, ќе Ве заштити од секакв..
4,800ден. 3,840ден.