Primus
Кошничката е празна!

Primus

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Primus Essential Trail Stove
Essential Stove е модел кој нуди прецизна контрола на пламенот, за оптимални резултати при готвењето..
1,900ден.
Primus Express Piezo
Лесен, издржлив и компактен модел, кој е избор на секој практикувач на планински спортови, кој сака ..
2,950ден.
Primus Express Spider II
Овој горилник е еден од најлесните модели, кои се поврзуваат со црево со плинската боца, наместо да ..
4,900ден.
Primus Power Gas 100g
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 100 г..
350ден.
Primus Power Gas 230gr
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 230 г..
430ден.
Primus Power Gas 450g
Боца со специјален микс на гасови за да може да се готви и на планина на ниски температури. 450 г..
600ден.