Rock Empire
Кошничката е празна!

Rock Empire

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Rock Empire 120cm/10mm dyneema
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
680ден.
Rock Empire 120cm/13mm dyneema
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
630ден.
Rock Empire 120cm/16mm nylon
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пр..
530ден.
Rock Empire 60cm/10mm dyneema
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - препо..
440ден.
Rock Empire 60cm/13mm dyneema
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - препораки и забелешки од произво..
400ден.
Rock Empire 60cm/16mm nylon
Достапност: од 25 јуни. Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN Гуртни - пре..
380ден.
Rock Empire 80cm/10mm dyneema
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 10мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Rock Empire 80cm/13mm dyneema
Достапност: од 25 јуни. Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN Гуртни - преп..
530ден.
Rock Empire Axel 1
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,000ден.
Rock Empire Axel 2
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,500ден.
Rock Empire Axel 3
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Rock Empire Axel 4
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Rock Empire Axel 5
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
4,900ден.
Rock Empire Axel 6
Френд од серијата Аксел на Рок Емпаер - серија која има зголемен опсег на ширини на пукнатини кои мо..
5,400ден.
Rock Empire Axel set 1-6
Сет френдови од серијата Аксел на Рок Емпаер Гуртните имаат посебна боја за секоја големина и тоа м..
0ден.
Rock Empire DynaTwist
Овој сет за виа ферата ќе биде достапен од 25 јуни. Резервирајте со 20% ПОПУСТ: info@outdoor.mk ..
6,500ден. 5,200ден.
Rock Empire Eight
Осмица  Традиционална алатка за обезбедување и абзелување, со голема издржливост и идеална ф..
950ден.
Rock Empire Flexor 0.25
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Rock Empire Flexor 0.5
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Rock Empire Flexor 0.75
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
3,600ден.
Rock Empire Flexor 1
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Rock Empire Flexor 2
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Rock Empire Flexor 3
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Rock Empire Flexor 4
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,200ден.
Rock Empire Flexor 5
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Rock Empire Flexor 6
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Rock Empire Flexor 7
Френд од серијата Флексор на Рок Емпаер. Гуртните на секоја големина на френд во оваа серија - им..
4,700ден.
Rock Empire Flexor set 0.25-7
Сет френдови од серијата Флексор на Рок Емпаер - 10 големини. Гуртните имаат посебна боја за секоја..
41,700ден.
Rock Empire Granite Set 1-11
Сет чокови од серијата Гранит на Рок Емпаер Совршена опција за поставување обезбедување во пукнатин..
0ден.
Rock Empire Magnum
Голем, но лесен - крушковиден карабинер со матица. Сертифициран за спортски и работни активности ..
1,150ден.
Rock Empire PIP blue
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
Rock Empire PIP red
PIP е подесувачко јаже за користење на сидришта. Тоа е со дебелина од 8мм, динамично е и може да апс..
2,500ден.
Rock Empire Smart
Мал и многу лесен, крушковиден карабинер со матица, со одличен отвор на вратичка. Сертифициран за..
980ден.