Кошничката е празна!

Tendon

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Tendon 3mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Tendon 4mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Tendon 5mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Tendon 5mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Tendon 6mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Tendon 6mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Tendon 7mm - на мерење
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Tendon Ambition 9.8mm/60m STD
Единечно јаже со дебелина од 9.8мм и должина од 60м. Стандардна изработка/заштита.  Супер цен..
7,500ден.
Tendon Lowe 8,4mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
Tendon Lowe 8,4mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
Tendon Master 7,8mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
Tendon Master 7,8mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
Tendon Master 7,8mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
Tendon Master 7,8mm/60m CS
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
Tendon Master 8,5mm/60m CS
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
Tendon Master 8,5mm/60m CS
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
Tendon Master 8,9mm/60m CS
Навистина посебно јаже: сертифицирано да биде користено и како единечно и како „половинка“ и како „б..
9,500ден.
Tendon Master 9,1mm/60m CS
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Tendon Master 9,1mm/60m CS
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Tendon Master 9,7mm/60m CS
Единечно јаже со целосна заштита! Тендон користејќи нанотехнологија, ги заштитува надворешната кошул..
10,500ден.
Tendon Master 9,7mm/60m STD
Единечно јаже со стандардна заштита. Одберете дали сакате зелена или жолта боја! Врвна класа на ..
8,500ден.
Tendon Master 9.4mm/60m CS
Единечно јаже со дебелина од 9.4мм и должина од 60м. Целосна заштита: тефлон третман како на надвор..
9,890ден.
Tendon tubular 20mm
Тубуларна гуртна Ширина: 20мм Боја: црвена ..
90ден.