Elite
Кошничката е празна!

Elite

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Elite adapter
Адаптер за Елит тренажерите, за задни тркала на велосипеди кои имаат 10 до 12мм „тру аксел“. Комп..
1,900ден.
Elite Ala grey soft touch
Овој модел има голема издржливост, а неговиот динамичен, елегантен и модерен дизајн - одговара на би..
780ден.
Elite Arca
Држач за велосипед за на ѕид. Практичен, елегантен, едноставен и безбеден! Дизајнерско решение, ..
0ден.
Elite Byasi tool case 600cm3
Практично решение за алат, резервни гуми и други „ситници“ потребни при Вашето возење: бидон за алат..
550ден.
Elite Fly 550ml cream
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
390ден.
Elite Fly 550ml Giro d'Italia
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Тежина..
450ден.
Elite Fly 550ml grey
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
0ден.
Elite Fly 550ml La Vuelta
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Тежина..
450ден.
Elite Fly 550ml mint
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
390ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Alpecin
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Arkea
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Bahrain
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Canyon Sram
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Cofidis
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour DSM
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour EF
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Groupama
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Ineos style
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Ineos white
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Intermarche
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Jayco
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Team
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Team
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour Team
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазарот..
420ден.
Elite Fly 550ml Pro Tour UAE
Тежина: 54 грама (за 550мл) Диаметар: 74мм Ова се најлесните шишенца за велосипедизам на пазар..
420ден.
Elite Fly 550ml Tex black
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
420ден.
Elite Fly 550ml Tex blue
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
420ден.
Elite Fly 550ml Tex bordeaux
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
420ден.
Elite Fly 550ml Tex grey
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
420ден.
Elite Fly 550ml Tex red
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
420ден.
Elite Fly 550ml Tour de France
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Тежина..
450ден.
Elite Fly 550ml Tour De France Femmes
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Овој мод..
450ден.
Elite Fly 550ml Tour de France Femmes
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Овој мод..
450ден.
Elite Fly 750ml Tex black
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
480ден.
Elite Fly 750ml Tex green
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
480ден.
Elite Fly 750ml Tex grey
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
480ден.
Elite Fly 750ml Tex red
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. Те..
480ден.
Elite Fly 750ml Tour de France
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Тежина..
500ден.
Elite Fly 750ml Tour De France
Најлесното шишенце - со одличен проток на течност, со дизајн посветен на најголемите трки! Тежина..
550ден.
Elite Fly MTB 750ml TEX grey
Докажаното Флај моделче, сега во „Tex“ верзија: со текстура на површината за уште подобар фат. МТБ ..
550ден.
Elite Folding Mat
Подлога за тренажер Овој нов модел на подлога за тренажер е еден од најинтересните додатоци за за..
2,500ден.
Elite Freehub Shimano
Соодветен избор за Шимано систем - за тренажери Елит и тоа модели како Дирето, Суито... ..
2,900ден.
Elite frehub SRAM
..
2,900ден.
Elite Ice Fly 500ml blue
Елит Ајс Флај е модел од палетата на термо-изолациони бидони за велосипедизам - екстремно лесни и со..
830ден.
Elite Ice Fly 500ml dark grey
Елит Ајс Флај е модел од палетата на термо-изолациони бидони за велосипедизам - екстремно лесни и со..
890ден.
Elite Ice Fly 650ml
Елит Ајс Флај е модел од палетата на термо-изолациони бидони за велосипедизам - екстремно лесни и со..
980ден.
Elite Jet Brown 550ml
Џет - нов модел од биоразградлива пластика, од италијанската компанија ЕЛИТ! Во нашиот продажен цен..
380ден.
Elite Jet Brown 750ml
Џет - нов модел од биоразградлива пластика, од италијанската компанија ЕЛИТ! Во нашиот продажен цен..
500ден.
Elite Jet Olive 550ml
Џет - нов модел од биоразградлива пластика, од италијанската компанија ЕЛИТ! Во нашиот продажен цен..
380ден.
Elite Jet Olive 750ml
Џет - нов модел од биоразградлива пластика, од италијанската компанија ЕЛИТ! Во нашиот продажен цен..
500ден.