Campagnolo
Кошничката е празна!

Campagnolo

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Campagnolo 03 AFS DB 160
Кампањоло 03 АФС Овие ротори се дизајнирани да бидат оптимално отпорни на прегревање, со тоа гара..
3,300ден.
Campagnolo AC21-DBADF
Кампањоло - адаптер за преден ротор до 160мм. Во сет е адаптер со штрафови. ..
1,400ден.
Campagnolo AFS DB 160S
Група со хидраулични диск кочници од висока класа, треба секако да биде поддржана и со ротори од вис..
2,300ден.
Campagnolo Bora 35 front spoke
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за предно тркало Произведено во Белгија ..
400ден.
Campagnolo Bora 35 left rear spoke
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Белгија ..
400ден.
Campagnolo Bora Ultra 50 left spoke
Жица за Кампањоло Ultra 50 тркало - за предно тркало и/или лева страна на задно тркало Произведено ..
350ден.
Campagnolo Bora Ultra 50 rear right spoke
Жица за Кампањоло Ултра 50 задно тркало - за десна страна Произведено во Белгија ..
350ден.
Campagnolo Bora WTO 45 Disc
Семејството на аеро диск тркала на Кампањоло, збогатено со уште еден член - модел со 45мм профил. ..
140,500ден.
Campagnolo BR-BO500
Пакни за карбон обрачи - пар (за двете кочници - предна  и задна). Овој модел е за Камп..
2,400ден.
Campagnolo BR-BO500Х1
Пакни за карбон обрачи - пар (за двете кочници - предна  и задна). Овој модел е за Шима..
0ден.
Campagnolo BR-CA500
Сет од 4 пакни - за алуминиумски обрачи, за Шимано кочници. ..
1,400ден.
Campagnolo BR-PEO500(X1)
Пакни за Campagnolo Shamal Mille обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактира..
1,950ден.
Campagnolo BR-SR500
Сет од 4 пакни - за алуминиумски обрачи, за Кампањоло кочници. Класа: Campagnolo Super Record Прои..
1,200ден.
Campagnolo Calima
24-милиметарски профилен модел, од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди и..
0ден.
Campagnolo Caliper Mounting Screw
Пар штрафови за монтирање на калипер на задна диск кочница.  Цената е за пар штрафови. Произв..
600ден.
Campagnolo Centaur 11s
Шифтери: Campagnolo Centaur 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
9,800ден.
Campagnolo Centaur 11s
11-брзинската група на Кампањоло, насловена Кентаур, ја претставува постојаната посветеност кон инов..
40,700ден.
Campagnolo Centaur 11s 11-29
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Centaur Однос: 11-29 Произведено во Италија ..
5,500ден.
Campagnolo Centaur 11s 12-32
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Centaur Однос: 12-32 Произведено во Италија ..
4,500ден.
Campagnolo Centaur 11s 34-50T
Пренос: Campagnolo Centaur 11s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 875гр. ..
11,500ден.
Campagnolo Centaur 11s front
Преден менувач: Campagnolo Chorus 11s Произведено во Романија ..
3,100ден.
Campagnolo Centaur 11s rear/medium
Заден менувач: Campagnolo Centaur 11s Medium cage Произведено во Италија ..
4,700ден.
Campagnolo Centaur set brakes
Сет од предна и задна кочница Campagnolo Centaur ..
3,600ден.
Campagnolo Chorus 12s
Новиот Корус! Сега за 12 брзини... Со цел да се гарантираат беспрекорни и сигурни перформанси, ду..
2,800ден.
Campagnolo Chorus 12s 11-32
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Campagnolo Chorus 12s 11-34
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Campagnolo Chorus 12s 34-50 172.5mm
Однос на овој пренос: 34/50 Курбла на овој пренос: 172.5мм Корус групата за 12-брзински системи,..
24,500ден.
Campagnolo Chorus 12s 36-52 172.5mm
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
24,500ден.
Campagnolo Chorus 12s DB
Корус групата за 12-брзински системи за диск кочници, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пр..
93,600ден.
Campagnolo Chorus 12s FD
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
6,200ден.
Campagnolo Chorus 12s RD
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
10,700ден.
Campagnolo Chorus DB 12s
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
51,000ден.
Campagnolo Chorus Skeleton F+R
Сет од предна и задна кочница Класа: Campagnolo Chorus Тежина: 302гр. ..
7,500ден.
Campagnolo clamp Braze-onFD
Стега/држач за преден менувач, оригинално наменет како "Braze-on", на рам кој нема "Braze-on" подгот..
1,650ден.
Campagnolo DB-310
Кампањоло ДБ-310 Пакни за хидрауилични диск кочници - органски, со заоблени краеви, за полесно ва..
2,000ден.
Campagnolo Eurus front spoke
Жица за Капањоло Еурус тркало - за предно тркало Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo Eurus rear left spoke
Жица за Капањоло Еурус тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo Eurus rear right spoke
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo FC-AT012
Сет од 2 парчиња лагери за средна осовина - соодветни за Campagnolo Power Torque преноси Компа..
1,300ден.
Campagnolo FC-RE012
Сет лагери - 2 парчиња за средна осовина. Компатибилни за Campagnolo Chorus или друг Campagnolo Ult..
1,800ден.
Campagnolo FC-RE112
Сет од 2 парчиња керамички USB лагери за средна осовина. (USB = Ultra Smooth Bearing)  ..
4,600ден.
Campagnolo FW Shimano 9/10/11
Кампањоло фрихаб, за Кампањоло тркала, кои би се користење со Шимано опрема. Компатибилен со Шимано..
4,700ден.
Campagnolo FW SRAM 11/12
Кампањоло фрихаб, за Кампањоло тркала, кои би се користеле со СРАМ опрема. Компатибилен со СРА..
4,700ден.
Campagnolo HB-BO122
Конуси за предна главина за Кампањоло и Фулкрум тркала - од 2015+ (тркала со 14мм осовина) &nb..
1,600ден.
Campagnolo HB-RE023
Сет од 4 парчиња - лагери за "oversize" главини: компатибилни со повеќе модели на Campagnolo и Fulcr..
1,300ден.
Campagnolo HB-ZO023
Сет од 4 парчиња - лагери за Zonda/Racing 3 главини: 2017+ Цената е за сет од 4 лагери. Шифра на..
1,200ден.
Campagnolo Khamsin front spoke
Жица за Капањоло Камсин тркало - за предно тркало Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin G3 rear left spoke
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin G3 rear right spoke
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin rear left spoke
Жица за Капањоло Камсин тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.